‘Controlfreak’ Harald Swinkels over coaching door TopMind

https://vimeo.com/188815784

“Ik voelde me fysiek niet helemaal top, ik wilde met mijn bedrijf spannende dingen gaan doen om het klaar te maken voor de toekomst en ik had het gevoel dat ik te weinig aandacht besteedde aan mijn gezin.” Het waren redenen voor Harald Swinkels, CEO van de Nederlandse Energie Maatschappij, om eens te praten met een coach van TopMind, een bedrijf dat zich richt op mentale training voor topsporters, ondernemers en leiders. “Ik ben nogal een controlfreak van aard en dat heb ik mede dankzij de Topmind Training kunnen omkeren.” 

Ik interviewde Harald Swinkels onlangs over zijn coachingstraject en maakte daarvan een mooie testimonial voor TopMind. Waarom had hij een coach nodig? Wat heeft hij aan het traject gehad? En wanneer zou hij een coach aanraden aan anderen?

“Als je ’s ochtends in de auto op weg bent naar werk en je hebt duizend actiepunten op je netvlies staan, bent constant onrustig en aan het nadenken van wat je nog allemaal moet doen en daarmee niet per sé productiever, dan moet je echt deze training gaan doen.”

 

Al eerder maakte ik deze video over het bedrijf TopMind waarin verteld wordt wat het bedrijf doet.