“Dit is een perfect moment om te onderhandelen”

“Spanje is er nog niet, maar het blijft zeker een interessant land om in te investeren. Dit is eigenlijk een perfect moment om te onderhandelen en goede voorwaarden voor elkaar te krijgen,” aldus Boris Mulder, die samen met Jan Willem de Haan een advocatenkantoor heeft in Barcelona.

Zelf hebben de De Haan & Mulder, die beiden zowel Nederlands als Spaans advocaat zijn, niets te lijden onder de crisis. Ze hebben juist meer werk dan voorheen. Voornamelijk op het gebied van overnames, contracten en investeringen. “Onze kracht is dat wij altijd zijn blijven doen waar we goed in zijn, zonder mee te gaan met de waan van de dag.” En dat is volgens Mulder ook waar kansen voor anderen liggen. “Voor wie trouw blijft aan zijn eigen kwaliteiten en zich niet laat meeslepen door snel geld verdienen, biedt Spanje wel degelijk kansen. “

En die kansen liggen volgens Mulder vooral in de aankoop van onroerend goed en horecabedrijven op toplocaties, het hotelwezen in Barcelona, de export vanuit Spanje en ook binnen de landbouwsector.

In dit 18e deel van de reeks “Kansen in de Crisis, Business in Barcelona”, vertelt van Mulder kort over zijn bedrijf en waar volgens hem de kansen in de crisis liggen. Nieuwsgierig naar een dieper interview? Dat is hier te lezen!

Video: Marije Drenth (camera) & Kim Brink (camera/montage)

Oude afleveringen terugkijken van Kansen in de Crisis, Business in Barcelona? Kijk dan hier !


Klik hier voor een HD versie van de video.