“Zoek een langetermijnrelatie met je klanten in Spanje”

“Kom met een gedegen plan en veel geduld naar Spanje. Het duurt hier minstens twee keer zo lang voor je met je ideeën aan de slag kunt en bovendien duurt het een tijd voordat je klanten krijgt”, aldus Bas Arends, die met zijn bedrijf <a href="https://www.eventindustries.com/" onclick="_gaq.push(['_trackEvent', 'outbound-article', 'https://www visit here.eventindustries.com/’, ‘Event Industries’]);” >Event Industries catering, barbeheer en financiële systemen levert voor festivals en evenementen.

De crisis had ingrijpende gevolgen voor de sector waarin Arends zich begeeft, maar door innovatie is zijn bedrijf nog altijd succesvol. “Door ieder jaar verbeteringen door te voeren groeit ons klantenbestand nog ieder jaar. Onze klanten zoeken steeds meer efficiency en ook de transparantie die wij leveren is op dit moment extra belangrijk. “

In dit 21e deel van de reeks “Kansen in de Crisis, Business in Barcelona”, vertelt van Arends kort over zijn bedrijf en waar volgens hem de kansen in de crisis liggen. Nieuwsgierig naar een dieper interview? Dat is hier te lezen!

Oude afleveringen terugkijken van Kansen in de Crisis, Business in Barcelona? Kijk dan hier !

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=1PsYIVJlHDs&w=560&h=315]

Klik hier voor een HD versie van de video.