“Laat je ideeën uit Nederland los”

“Laat je ideeën uit Nederland los en kijk eerst goed om je heen wat je hier in Barcelona kunt toevoegen. Zonder nadenken een idee uit Nederland opzetten is hier geen garantie voor succes.” Wijze woorden van Koen Willems, die in 2008 met duidelijke plannen naar Barcelona kwam, maar al gauw merkte dat niet al zijn ideeën haalbaar zouden zijn.

Willems, inmiddels eigenaar van gezondheidscentrum Running Barcelona, combineert fysiotherapie en coaching met trainingen die door Nacho Cáceres en Carles Castillejos, twee Spaanse topatleten en olympische hardlopers, verzorgd worden. Een succesformule: Running Barcelona opende vlak voor de zomer de deuren en zat meteen al vol.

De ‘awareness campaign’ van het NBSO Barcelona met verhalen van Nederlandse ondernemers in Barcelona, is na een korte zomerstop weer helemaal terug. In deze veertiende video vertelt Koen Willems kort over zijn bedrijf en waar volgens hem de kansen in de crisis liggen. Nieuwsgierig naar een dieper interview? Dat is hier te lezen!

Oude afleveringen terugkijken van Kansen in de Crisis, Business in Barcelona? Kijk dan hier !

Klik hier voor een HD versie van de video.