Categories: Evenementen

Foodtruck

https://www.youtube.com/watch?v=N9nTtjErBf8

Video over de foodtruck van burgerbar Meneer Smakers. Productie/regie/montage: Marije Drenth. Camera: Marije Drenth Publicatie: november 2016

Motordag

https://www.youtube.com/watch?v=mPnnRUikoSU&list=PLTbFtMtrR5fgenr5gGxg8IbkeQYf_SKke

Impressie van de KNMV Motordag 2015 in Lelystad (2 mei 2015), gemaakt in opdracht van MediaPartners.

TopMind golfevenement

Sfeerimpressie van het golfevenement van het bedrijf TopMind, waarbij het woord ‘Focus‘ centraal stond.

Boerderijdag

https://www.marijedrenth.nl/portfolio/boerderijdag/

Hamburgerbar Meneer Smakers organiseerde onlangs een ‘boerderijdag’ om gasten onder andere eens te laten zien waar het vlees van de hamburgers vandaan komt. Ik maakte een sfeervideo van de middag.

Nationale Secretaressen Dag

Sfeervideo van de prijsuitreiking tijdens de Nationale Secretaresse Dag op 19 april 2013, in opdracht van het Secretary Management Institute

Investeren in Spanje

Video van de seminar “Barcelona, the Mediterranean Investment Hub, Business opportunities in Spain Today”, dat op 8 februari werd gehouden op het hoofdkantoor van ABN AMRO Bank in Amsterdam.

Formula E

Sfeerimpressie van de”Formula E Race” op het Circuit van Catalunya in Montmeló, (Spanje). Het evenement werd op 3 oktober 2012 georganiseerd door het Netherlands Business Support Office (NBSO) in Barcelona. Formula E Race – NBSO Barcelona from Marije Drenth on Vimeo.

Renovatiebeurs 2012

Making of van de Renovatiebeurs 2012, een nieuwe vakbeurs voor duurzame vernieuwingen in de bouw. Centraal op de beurs stond het Renovatiehuis, waar bezoekers allerlei fases van het renoveren konden bekijken. De opdrachtgever wilde de opbouw van het huis vast laten leggen.