Categories: Muziek/Theater

Dansen, door Hanneke

https://www.youtube.com/watch?v=KN8EZ2k6K9M

Een fragment uit het nummer ‘Dansen’ van Hanneke Drenth, tijdens haar optreden op 17 mei 2015 in openluchttheater Caprera (Bloemendaal).

Repetitie Utrechts koor

Een reportage van de repetitie van het Stutkoor met onder andere de Ierse band The Henry Girls. Namens het Cultureel Persbureau deed ik verslag van de repetitie, waarbij toegewerkt werd naar een optreden in juni 2013 tijdens de Vrede van Utrecht.

Cabaret

Trailer en fragmenten van de cabaretvoorstelling van Alkemade en Bloemen. “Je moet niet alles geloven wat Gemma zegt” Opgenomen op 9 januari in de Stadsschouwburg Utrecht. Trailer: De begrafenis: De raket: De dokter: De winkel: Arm eraf:

Altijd, door Hanneke

Registratie van het nummer ‘Altijd’, door Hanneke Drenth. Opgenomen tijdens het Wilhelmina Huiskamerfestival 2012, in Amsterdam. Tekst: Hanneke Drenth Basgitaar: Peter Sambros Gitaar: Sjoerd Jansen

De Herfst, door Hanneke

Registratie van ‘De Herfst’, door Hanneke Drenth, een vrije vertaling van ‘Autumn Leaves’. Opgenomen tijdens het Wilhelmina Huiskamerfestival 2012, in Amsterdam. Tekst: Hanneke Drenth Basgitaar: Peter Sambros Gitaar: Sjoerd Jansen